El proper 8 de juny, sortim a Tardell a fer soroll i gresca!!!

El proper dissabte 8 de juny, de 9 a 12 de la nit, l’Agrupació de Botiguers de Taradell organitza el Toca-xou, La Nit del comerç i l’espectacle a Tardadell.

Una seixantena d’establiments comercials i de restauració obriran al centre de Taradell (carrer de la Vila, ctra. de Balenyà, carrer de l’Església, passeig Domènec Sert i ctra. de Montrodon) en aquesta franja horària i oferiran promocions, degustacions,sorteigs, desfilades de moda, aparadors en viu, monòlegs, karaokes… Diferents locals buits d’aquest eix comercial s’ompliran durant unes hores amb l’oferta d’establiments de la perifèria.

Al carrer es podran trobar actuacions relacionades amb el món de l’espectacle: música, màgia, teatre, etc. a càrrec de persones i entitats de Taradell o vinculades amb el municipi.

També hi haurà una àmplia oferta gastronòmica, amb tastets a molt bons preus. S’ha creat un carnet per tots aquells que facin el recorregut pels establiments participants, que hauran de timbrar a cada comerç i participaran en el sorteig de premis.

L’objectiu d’aquesta acció de promoció comercial és donar a conèixer el comerç de Taradell en un ambient lúdic i oferir una nova experiència de compra als clients potencials.

Share Button